Matrijzen & mallen

Om vanuit een prototype / model tot een eindproduct te komen is in veel gevallen een matrijs, mal en/of (productie)gereedschap benodigd. Wij kunnen hier zorg voor dragen en dit tijdens verschillende fases van het proces nauwlettend volgen en begeleiden.

Matrijzen en mallen

Ons netwerk bestaat uit nationale- en internationale producenten met ieder hun eigen expertise. Op die manier kan uw product efficiënt en hoogwaardig gerealiseerd worden. Over het algemeen kunnen kleinere matrijzen in Nederland / Europa gemaakt worden. Grotere matrijzen worden uit kostenoogpunt vaak in China gerealiseerd. Door een samenwerking met een matrijzenmaker uit China kunnen spuitgietmatrijzen scherp geoffreerd- en gerealiseerd worden met snelle levertijden.

Naast spuitgietmatrijzen kunnen ook mallen en matrijzen geleverd worden voor andere productietechnieken, zoals vacuümvormen.

Kwaliteitsbewaking

Goed gereedschap is essentieel voor een succesvol eindproduct. Zowel nationale- als internationale producties van gereedschappen vereisen een goede begeleiding en controle. Met name de producties die in het buitenland worden geplaatst brengen (communicatie)uitdagingen met zich mee. Door onze jarenlange ervaring, korte lijnen, regelmatige bedrijfsbezoeken en productiecontroles (op locatie) blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Balini Productie

  • Rijksstraatweg 171
    6573 CN Beek (Berg en Dal)
    Nederland
  • +31 (0)24 679 32 72
  • +31 (0)24 679 24 86
  • info@balini.nl

Copyright © 2024 Balini Productie - All rights reserved - Privacy statement